Cum alegi mobilierul de grădină?

Cum alegi mobilierul de grădină?

Un set de grădină reprezintă o investiție foarte importantă din punct de vedere financiar, de aceea e recomandat să te interesezi foarte bine înainte de a lua această decizie. Totodată, dacă îți place să petreci timp în aer liber, probabil mobilierul de grădina va fi piesa principală de decor pe care o vei vedea în sezonul cald.

Criterii în alegerea mobilierului de grădină

Printre lucrurile la care trebuie să te gândești se numără cât de ușor este să cureți mobilierul (și cât de ușor este să-l păstrezi curat), din ce stil trebuie să facă parte mobila, de cât de mult spațiu dispui pe terasă ori pe balcon, dacă vrei să-l păstrezi afară tot timpul anului etc.

Cât de mare este spațiul tău exterior? Ai un balconaș ori o grădină impresionantă? Înainte de a lua orice decizie, trebuie să ai în vedere nevoile tale de zi cu zi, precum: cât de mulți oameni vor utiliza, în general, mobila, și alege conform răspunsurilor tale. Chiar dacă dispui de o grădină de dimensiuni mari, nu trebuie să uiți că poate vei vrea să realizezi și alte activități acolo, deci, nu trebuie să ocupi tot spațiul cu mobilier decorativ.

De asemenea, după cum decorezi spațiul din interiorul locuinței, pentru a-l personaliza, la fel, ar fi drăguț să faci și afară, produse ca lustrele și felinarele fiind obiecte pentru exterior care adaugă un plus oricărei grădini.


← Înapoi la blog

Meșterești