De ce să cumperi locuri de joacă Jungle Gym?

De ce să cumperi locuri de joacă Jungle Gym?

Entuziasmul copiilor atunci când vine vorba despre joacă și distracție pare a fi nelimitat, deci ce îi poate bucura mai tare decât propriul lor loc de joacă? 

Ei bine, spațiile de joacă Jungle Gym vă vin în ajutor pentru a crea chiar acasă copilului dumneavoastră paradisul mult visat. Avantajul mare al acestor locuri de joacă este acela că se pot folosi atât pentru uz personal, cât și pentru uz public mai exact grădinițe, școli precum și alte tipuri de unități.

Achiziționarea unui loc de joacă Jungle Gym face ca în prim plan să devină un joc pentru părinți prin asamblarea acestuia, după care cu siguranță va deveni locul preferat al copiilor din întreaga curte a casei.

De ce Jungle Gym?

Locurile de joacă Jungle Gym sunt considerate a fi cele mai iubite instrumente de joacă din întreaga Europă ceea ce poate spune că au o eficacitate maximă atât din punct de vedere tehnic, cât și din punctul de vedere al fericirii copiilor.

Prin prisma acestor aprecieri putem avea în vedere câteva aspecte foarte importante și utile cu privire la locurile de joacă Jungle Gym:

  • Dezvoltarea produsului care a luat naștere în 1994 cu scopul de a oferi copiilor dumneavoastră cea mai frumoasă și plăcută experiență;
  • Stabilitatea locului de joacă rămâne la standarde înalte fiind compus dintr-un ansamblu de lemn masiv de brad unicat, cât și feronerie brevetată de calitate superioară. Acestea oferă în primul rând stabilitatea promisă, cât și cel mai important aspect, siguranța copilului dumneavoastră;
  • Simplitatea de a putea asambla un loc de joacă nu a fost niciodată mai ușoară, astfel ansamblul spațiului se poate realiza chiar acasă, pe baza desenului și instrucțiunilor foarte clare și concise;
  • Siguranța produsului este bine stabilită, fiecare componentă a ansamblului fiind certificată TÜV;
  • Personalizarea produsului se reflectă prin gama foarte variată de componente ale spațiului de joacă, astfel fiecare client își poate alege modelul preferat prin care poate crea unicul paradis pentru copilul său.

Beneficii ale locurilor de joacă Jungle Gym

În general, copiii sunt foarte energici și dinamici exprimându-și creativitatea și entuziasmul în propriul lor mod care este unic. De aceea, prin locurile de joacă Jungle Gym le oferim atât un mediu prin care să se distreze și să-și epuizeze toată energia, cât și un mod de dezvoltare a capacității motorii fine, a abilităților sociale și, nu în ultimul rând o doză bună de exerciții fizice zilnice.

Faptul că locurile de joacă Jungle Gym sunt amplasate afară oferă o multitudine de beneficii copiilor dumneavoastră, precum:

  • joaca în lumina soarelui:  știm cu toții cât de important este ca fiecare dintre noi, fie tineri sau mai în vârstă, să ne luăm zilnic aportul de vitamina D, sursa principală fiind lumina soarelui. Astfel, locurile de joacă Jungle Gym îi oferă posibilitatea copilului tău ca în timpul în care acesta se distrează copios, să-și ia și aportul de vitamina D pentru sănătatea sa și buna funcționare a organismului său.
  • beneficii pentru vedere:  studiile arată că timpul petrecut afară în cadrul locurilor de joacă aduce multiple beneficii vederii, precum îmbunătățirea acesteia, provocând scăderea riscului de miopie la copii și adolescenți. Totodată alte studii efectuate pe baza acestui subiect arată că un alt beneficiu este acela de atenție ridicată cu privire la diverse domenii, dovedită prin capacitatea crescută de a învăța, a asimila, respectiv a reține informații ceea ce arată un nivel crescut al performanței și vitalității.
  • beneficiile activităților fizice:  știm cu toții că activitatea fizică este un element important în menținerea sănătății corpului nostru, deci locurile de joacă oferă posibilitatea, atât de a se distra, cât și de a se afla într-o mișcare continuă, iar copiii care fac mișcare în mod regulat au șanse mult mai mari de a evita supraponderabilitatea. Locurile de joacă Jungle Gym vin cu o varietate de structuri și metode de cățărat care pot ajuta la menținerea și îmbunătățirea rezistenței fizice, cât și a dezvoltării abilităților motrice ale copiilor.
  • experiențele multi-senzoriale:  prin intermediul locurilor de joacă amplasate afară, copiii au șansa de a petrece timp în aer liber și de a se conecta cu natura stimulându-le astfel și dragostea pentru natură. În schimb, jocul desfășurat afară reduce în mod semnificativ stresul și oboseala fizică.
  • reducere timpului petrecut în fața ecranului:  este important ca fiecare copil să crească și să se dezvolte într-un mediu armonios și corelat cu nevoile sale, de aceea este benefică stimularea gândirii și corpului copilului dumneavoastră departe de ecrane.

Locuri de joacă Jungle Gym
În concluzie, locurile de joacă Jungle Gym oferă copiilor posibilitatea de a îmbina utilul cu plăcutul, astfel reușind să se distreze și să se dezvolte în același timp. Aceasta este o modalitate eficientă de a se dezvolta pe mai multe planuri, oferindu-le tuturor o experiență de învățare interactivă și distractivă.

Deci, putem spune că achiziționarea unui astfel de loc de joacă aduce beneficii multiple în special copiilor, dar și părinților care se pot distra alături de copiii lor.


← Înapoi la blog

Meșterești