MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

BLACK FRIDAY Perioada campaniei: 8 - 30 Noiembrie

Suna acum la 0759 123 453

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Profită de Reduceri de până la 75%!

Cele mai mari reduceri din an!
  Chiar dacă butoaiele din lemn, sticlă sau inox sunt văzute ca fiind cele clasice, pe piață au apărut de câțiva ani și Butoaie Polipropilena, după cum arată și oferta MESTERESTI, care se bucură de o serie de avantaje, cel mai evident fiind costul de achiziționare mic. Alege din oferta de Butoaie Polipropilena de la MESTERESTI volumul de care ai nevoie și nu vei regreta investiția făcută, deoarece aceste produse sunt create pentru a reuși să mulțumească chiar și clientul cel mai exigent. Profită de ocazie și nu vei regreta, deoarece vei observa singur avantajele pe care ți le oferă un astfel de produs!

  Parerea cumparatorilor

  Transportul gratuit binevenit, șoferi competenți și binevoitori.
  Cornelia Mihalache din Tortoman, Constanța
  Comanda de la MESTERESTI a ajuns la 2 zile după data estimată de băieți dar calitatea gardului a fost peste așteptări. Și vecina a făcut comandă după ce a vazut gardul meu.
  Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
  Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.

  Ne recomandă clienții noștri

  Dacă te gândești de ce ar trebui să achiziționezi Butoaie Polipropilena de la MESTERESTI, noi îți spunem că ai o mulțime de avantaje ușor de observat, printre care se remarcă faptul că acestea sunt foarte ușor de curățat, datorită structurii lor. Așadar, poți să scapi fără probleme de toate depunerile care fac butoiul să pară mai vechi și folosit peste măsură. De asemenea, perioada lor de utilizare este mai lungă.

  De ce Butoaie Polipropilenă?

  Cu alte cuvinte, nu contează tipul de lichid pe care îl vei depozita în acest tip de butoaie, deoarece calitatea lor nu se va schimba, rămănând mereu aceeași. Polipropilena are o structură care este similară cu cea a sticlei, adică ambele au fost fabricate pe bază de cristalinizare, lucru cunoscut pentru calitatea oferită referitor la păstrarea produsului la același nivel, indiferent că ne referim la gust, aspect ori oricare alt aspect.

  Cu orice model de Butoaie Polipropilena ai parte de garanția calității, pe care doar aceste produse ți le pot oferi. Pe lângă garanția respectivă ai și recomandările din partea specialiștilor sau faptul că polipropilena este un aterial ușor de întreținut și de curățat. Aceste produse au volume și dimensiuni variate, deci, poți să alegi în funcție de nevoile și preferințele tale, chiar aici, de la MESTERESTI!