Despre plasă umbrire

Despre plasă umbrire

Plasa protecție poate avea mai multe întrebuințări. Ținând cont de necesitățile tale, MESTERESTI îți pune la dispoziție plasă protecție contra păsărilor, plase pentru umbrire, pentru construcții etc. Fiecare dintre acestea prezintă o serie de avantaje care te vor convinge de ce este cel mai bine să cumperi de la MESTERESTI!

O plasă de umbrire este perfectă pentru folosirea în domeniul casei și grădinii. Aceasta se poate utiliza în cazul plantațiilor mari de pomi fructiferi, viță de vie, legume etc. Cu alte cuvinte, oriunde păsările ar putea dăuna culturilor, poți să folosești un astfel de produs sau plasa contra păsărilor. Din momentul în care fructele încep să se coace, recolta fiind gata de cules, păsările pot provoca daune foarte mari – de aceea, MESTERESTI îți recomandă plasă protecție anti-păsări.

Plasa de umbrire are un rol ușor diferit. Chiar dacă rolul principal este tot de protejare a culturilor, în acest caz, protecția este oferită printr-un grad mai mare de opacitate, umbrind atât cultura, cât și terasa sau oricare alt loc pe care ți-l dorești.


← Înapoi la blog

Meșterești