Eliminare miros fosă septică

Eliminare miros fosă septică

Ești preocupat de mirosurile neplăcute care vin o dată cu folosirea unui bazin de colectare și epurare a apelor menajere, precum fosa septică? Dacă răspunsul este da, atunci te invităm să citești despre folosirea bioactivatorilor, cea mai bună modalitate de prevenire a acestor tipuri de situații.

Ce sunt bioactivatorii?

Bioactivatorii sunt produse biologice și conțin un complex de microorganisme ne-patogene, pentru asigurarea și menținerea optimă a fosei septice. Aceștia favorizează descompunerea resturilor într-o manieră mai ușoară și rapidă, ceea ce împiedică înmulțirea bacteriilor care sunt cauza mirosurilor neplăcute. Fiind o soluție nepoluantă și extrem de utilă, folosirea bioactivatorilor este recomandată de specialiștii în domeniu, care au observat că aceștia pot prelungi durata de viață a instalațiilor sanitare.

Principalele avantaje ale bioactivatorilor

  • ideali pentru epurarea apelor uzate în fose septice, toalete exterioare, separatoare de grăsimi, țevi, sifoane, canale;
  • reduc vidanjarea și eliminarea resturilor organice din fosa septică și wc;
  • curăță țevile fără să atace tuburile de scurgere;
  • sunt produse naturale, prietenoase cu mediul înconjurător;
  • nu conțin microorganisme patogene și nici substanțe chimice;
  • potriviți pentru pornirea dizolvării materiei grosiere din interiorul fosei și pentru întreținerea corespunzătoare a acesteia.

Utilizarea bioactivatorilor

Modul de folosire al bioactivatorilor este foarte simplu: se toarnă cantitatea indicată în scurgerea WC-ului, cu ajutorul măsurii dozatoare. Pentru haznale, se dizolvă substanța în găleata cu apă și se amestecă.

Pentru o mai bună eficiență se recomandă ca produsul să fie lăsat să acționeze în WC circa 3-4 ore și se recomandă epurarea săptămânal sau la maxim 21 de zile, în funcție de utilizare.

Bioactivatorii pentru fose de la MESTERESTI sunt de înaltă calitate și accelerează descompunerea grăsimilor, celulozei, unsorii, proteinelor sau a amidonului. Aceștia reprezintă o tehnologie naturală inofensivă, ce conține culturi bacteriene selectate care se înmulțesc și consumă reziduurile organice. Pentru mai multe detalii legate de aceste produse, te invităm să contactezi unul dintre consilierii MESTERESTI, care te va îndruma spre varianta cea mai potrivită pentru nevoile tale.


← Înapoi la blog

Meșterești