La ce folosește plasa de umbrire?

La ce folosește plasa de umbrire?

Atunci când cauți să cumperi o plasă umbrire, se recomandă să o cumperi pe cea mai bună, pentru a te bucura de toate avantajele pe care ți le poate oferi un astfel de produs. La MESTERESTI, evident, vei găsi mai multe variante de care te poți bucura mai târziu.

Plasa de umbrire - utilizare

Plasa de umbrire se folosește pentru a scădea din cantitatea de raze ale soarelui care ar fi intrat, în mod normal, într-un solar sau seră. Vara, luminozitatea este mult mai ridicată, precum și căldura, ceea ce poate duce la pierderi economice, dacă plantele nu sunt îngrijite corespunzător – mai ales în cazul plantelor care prezintă sensibilitate ridicată la lumină. De aceea, MESTERESTI îți recomandă plase umbrire bune, care să te ajute să ferești plantele de astfel de probleme.

Deoarece cantitatea de raze de soare care pătrunde în solarii sau sere este mai scăzută, temperatura din interior, la rândul ei, va fi mai mică, decât ar fi fost dacă nu era folosită plasa de umbrire. Lucrul acesta va scădea din stresul termic la care ar fi fost expuse legumele și fructele, ceea ce le va permite să se dezvolte în condițiile optime.

Pe lângă acest aspect, care ține de agricultură, MESTERESTI îți reamintește de faptul că plasa umbrire poate fi utilizată și drept gard de protecție pentru anumite zone ce nu pot fi înconjurate cu un gard normal, ca un șantier de construcții.

Plasa de umbrire - avantaje

Pe lângă utilitatea ridicată, plasa de umbrire de la MESTERESTI se bucură și de o serie de alte avantaje, printre care:

  • este stabilizată UV, nu este afectată de produse chimice;
  • are o durată de viață îndelungată;
  • elimină pagubele din timpul caniculei;
  • păstrează o temperatură optimă în interiorul ei.

Vino la MESTERESTI și alege plasa umbrire de care ai nevoie, la prețul pe care ți-l dorești, chiar azi!


← Înapoi la blog

Meșterești