Moda anului: terasa WPC

Moda anului: terasa WPC

O terasă ce a fost amenajată cu stil va face orice locuință să arate și mai plăcut! O variantă foarte bună în acest sens este WPC-ul (Wood Polymer Composite), un material ce reprezintă un amestec între particule de lemn cu polimeri, făcându-l să fie un material perfect pentru a fi utilizat drept pardoseală pentru o terasă, având foarte multe avantaje!

Datorită tehnologiilor moderne folosite pentru a-l crea, WPC-ul imită cu succes lemnul, atât ca structură, cât și din punct de vedere al coloritului. Materialul este cu adevărat revoluționar, chiar dacă este mai puțin cunoscut în România, bucurându-se de o rezistență superioară și de garanție de ani de zile. Produsul e tratat cu variate substanțe pentru a nu fi afectat de insecte, mucegai ori umiditate, fără ca aceste substanțe să afecteze mediul înconjurător.

Avantajele terasei din WPC

  • beneficiază de o rezistență mare la șocuri mecanice și raze ultraviolete;
  • prezintă rezistență la atacul insectelor și la apariția mucegaiului;
  • nu are nevoie de o întreținere specială;
  • are un aspect natural de lemn;
  • nu se fisurează, nu se așchiază, nu putrezește;
  • este prietenoasă cu mediul înconjurător.

Totodată, poți alege să îți construiești o terasă la tine acasă, cu ajutorul pardoselii WPC pentru uz casnic, sau poți alege un model special pentru trafic greu, destinat spațiilor comerciale. Cu mai multe detalii te pot ajuta consilierii noștri, așa că nu ezita să ne contactezi.


← Înapoi la blog

Meșterești