Pe ce suprafață să amenajezi un loc de joacă

Pe ce suprafață să amenajezi un loc de joacă

Atunci când creezi un loc de joacă, normele de siguranță și de protecție trebuie respectate complet și nu se pot negocia, de aceea, trebuie să ții cont de ele înainte de a face orice fel de achiziție pentru a nu avea mai târziu probleme de niciun fel.

Tipuri de teren pe care se poate amenaja un loc de joacă

Teren natural - gazon / piatră

Astfel, în cazul înălțimilor de mai puțin de 100 centimetri, terenul poate să rămână natural (gazon, piatră, beton, pietriș). Fiecare material are anumite caracteristici care îl recomandă mai mult sau mai puțin. De exemplu, scoarța de copac este o variantă ecologică și naturală, dar presupune mai multe costuri de-a lungul timpului, deoarece se murdărește și putrezește mult mai repede, deci, trebuie schimbată, mai ales că păstrează și umezeala pentru o perioadă mult mai lungă de timp decât ar trebui.

Nisip

Nisipul este o variantă mult mai bună, deoarece are un cost redus, atât pentru transport, cât și pentru întreținere, durabilitatea este mare și nici nu trebuie betonată suprafața înaintă – poți doar să faci o decopertare a stratului vegetal.

Dale de cauciuc

De departe, cea mai bună variantă o reprezintă utilizarea de dale cauciuc, care au grosime diferite, ținând cont de înălțimea de cădere. Acestea prezintă mai multe avantaje, precum faptul că sunt estetice și se întrețin ușor, pe lângă faptul că sunt impermeabile și apa din ploaie se va scurge printre ele.

Poți să găsești tot ceea ce îți trebuie pentru amenajarea unui loc de joacă la MESTERESTI, mereu la calitatea cea mai înaltă disponibilă pe piață!


← Înapoi la blog

Meșterești