MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE VARĂ VALABIL PANA LA 15 iunie!

Suna acum la 0749 123 451

ATENTIE, STOC LIMITAT!

MESTERESTI topește prețurile

Toată vara!
  MESTERESTI deschide porțile către calitate și te invită să descoperi oferta noastră completă de porți metalice. Avem modele atent selecționate și construite cu și mai multă atenție. Dacă dorești un stil mai clasic, care să se impună și să ofere eleganța casei tale, noi avem câteva modele din care să alegi. Sau poate că dorești o poartă modernă, care să fie discretă și care să nu ofere ocazia trecătorilor de a vedea interiorul curții tale. Oricare variantă ar fi, noi intrăm cu dreptul pe piața porților metalice. Iar dacă dorești un model diferit sau unul personalizat, nu ezita să ne contactezi.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Sora Tatiana din Șcheia, Iași
  Suntem foarte multumiți de calitatea produsului livrat de dvs. Copiii se joacă pe acest pavaj ca pe o mocheta. Sunt plăcute și confortabile din toate punctele de vedere. Vom recomanda produsul și altor congregații!
  Ochenatu Alexandru din Slatina, Olt
  Foarte ok!
  Gabi Roșu din Călugareni, Giurgiu
  Am comandat din Italia gardul și a ajuns acasă odată cu mine. Sunt foarte mulțumită atât de gard cât și de montaj.

  Ne recomandă clienții noștri

  Cu ce vine MESTERESTI pe partea de porți metalice?

  Gama noastră de porți metalice este atât de variată încât i-am dedicat o secțiune specială. Numitorul comun în schimb al porților metalice este calitatea. Toate sunt meșterite la cele mai înalte standarde de calitate.

  • Porțile metalice construite folosind fier forjat pot fi atât autoportante cât și simple. Avantajul acestora este faptul că pot fi personalizate. De aceea avem și atâtea modele disponibile. Iar dacă nici unul dintre modele nu este suficient de atrăgător, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști. Cu siguranță vom găsi și o variantă personalizată. Singurul dezavantaj, dacă trebuie neapărat să găsim și așa ceva, este faptul că o poartă metalică clasică oferă mai puțină intimitate în schimbul unui aspect mai impunător. De asemenea, o poartă metalică cu un model special cere și un preț pe măsură, de aceea aceste modele de porți fiind mai scumpe decât cele simple, autoportante. Și nu ești obligat să alegi un sistem autoportant, care adaugă costuri suplimentare. Știm că vei comanda oricum cu un sistem autoportant, dar noi te informăm oricum. Iar ca să fii informat în totalitate, te invităm să iei legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.
  • Dacă dorești în schimb ceva practic, care să nu ofere șansa trecătorilor să tragă cu ochiul în cadrul curții tale, dar care să păstreze o notă de eleganță și care să nu streseze bugetul, atunci ai ofertă de porți metalice clasice autoportante. Toate vin cu toate sistemele necesare, pentru ca să nu te obosești să deschizi porțile atunci când ajungi acasă, sau când ajung oaspeții în vizită. Construite din fier forjat la cele mai înalte standarde de calitate, aceste porți sunt alegerea practică pentru oamenii care pun utilul mai presus decât plăcutul. Nu insinuăm că nu ar fi frumoase, dar nici nu putem afirma ca să sunt la fel de spectaculoase. Dar, la urma urmei, poate că nu ești genul de persoană care vrea să arate lumii faptul că o duce bine în viață. Poate că ești mulțumit tu cu tine și nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui.

  Indiferent de alegerea pe care o vei face, te invităm să faci în primul rând o alegere educată și să apelezi numărul de telefon afișat. Astfel vei lua legătura cu unul dintre consultanții noștri și vei afla toate detaliile legate de dimensiuni, montaj sau transport. Noi am pregătit toate aceste lucruri, tot ceea ce trebuie să faci este să alegi modelul și să ne contactezi.