MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 458

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  MESTERESTI deschide porțile către calitate și te invită să descoperi oferta noastră completă de porți metalice. Avem modele atent selecționate și construite cu și mai multă atenție. Sunt realizate din metal, garanția faptului că va rezista mulți ani și că este o investiție profitabilă. Porțile pot fi livrate atât pentru acces persoane, cât și pentru autoturisme. Dacă dorești un stil mai clasic, care să se impună și să ofere eleganța casei tale, noi avem câteva modele din care să alegi. Sau poate că dorești o poartă modernă, care să fie discretă și care să nu ofere ocazia trecătorilor de a vedea interiorul curții tale. Oricare variantă ar fi, noi intrăm cu dreptul pe piața porților metalice.  Iar dacă dorești un model diferit sau unul personalizat, nu ezita să ne contactezi.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Valeria Cardos din Corbeanca, Ilfov
  Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.
  Vasile Oana din Mahmudia,
  Am apreciat ca bradutul a venit cu tot cu suport.
  Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
  Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.

  Ne recomandă clienții noștri

  Primul lucru pe care îl observă o persoană atunci când îți vizitează locuința este poarta de la intrare. Astfel, porțile ce îți împrejmuiesc proprietatea ar trebui să fie construite bine și să aibă un design modern, pentru a produce o impresie plăcută.

  Oferta de porți metalice MESTERESTI

  Gama de porți metalice MESTERESTI este atât de variată încât i-am dedicat o secțiune specială. Numitorul comun al porților metalice este calitatea. Toate sunt meșterite la cele mai înalte standarde de calitate.

  • Porțile metalice construite folosind fier forjat pot fi atât autoportante cât și simple. Avantajul acestora este faptul că pot fi personalizate. De aceea avem și atâtea modele disponibile.

  Dacă niciunul dintre modele nu este suficient de atrăgător, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri. El te va ajuta să obții o variantă personalizată.

  • Dacă dorești ceva practic, care să nu ofere șansa trecătorilor să tragă cu ochiul în cadrul curții tale, dar care să păstreze o notă de eleganță și să nu streseze bugetul, atunci te invităm să vezi oferta de porți metalice clasice autoportante. Acestea vin cu toate sistemele necesare, astfel încât să nu te obosești să deschizi porțile atunci când ajungi acasă sau când ai oaspeți. Construite din fier forjat la cele mai înalte standarde de calitate, aceste porți sunt alegerea practică pentru oamenii care pun utilul mai presus decât plăcutul.

  Cum aleg Porțile metalice potrivite?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.