Top 3 cele mai populare modele corturi evenimente

Top 3 cele mai populare modele corturi evenimente

Te gândești să faci o schimbare în grădină, dar nu știi ce soluție de amenajare să folosești? Sau poate obișnuiești să organizezi diferite evenimente și ai nevoie de un acoperiș rezistent, care să te ferească de precipitații? Indiferent de vreme, un cort de evenimente își va găsi utilitatea în curte sau grădină, fiind un accesoriu de nelipsit în orice gospodărie.

Oferta de corturi evenimente este una variată, însă trebuie să fii foarte atent atunci când decizi să achiziționezi un astfel de produs. În primul rând, cortul de nuntă sau de petrecere trebuie să fie impermeabil 100%, ca să nu ai surprize din partea vremii. Totodată, dacă locuiești într-o zonă în care sunt rafale puternice de vânt, alegerea ideală va fi o variantă de cort cu structură metalică rezistentă, eventual un model ce beneficiază de cadru la sol și cadru de fixare la acoperiș. Pentru extra stabilitate, se recomandă ca prelata acoperișului să fie dintr-o singură bucată, ceea ce va facilita și procesul de montaj.

Avantaje ale unui cort evenimente MESTERESTI

Corturile de evenimente de la MESTERESTI îți oferă garanția calității și a rezistenței, datorită materialelor din care sunt fabricate. Acestea beneficiază de structură din oțel zincat, astfel că rezistă la șocurile provocate de rafalele de vânt puternice, dar și la coroziune. Mai mult, prelata care acoperă corturile este realizată din PVC, se bucură de un grad de impermeabilitate de 100% și oferă o protecție de 80+ împotriva razelor solare.

Alte avantaje de care se bucură modelele de corturi profesionale evenimente de la MESTERESTI:

  • mobilitate bună – corturile din oferta noastră sunt ușor de manipulat și de transportat;
  • ai posibilitatea de a le atașa o plasă împotriva insectelor;
  • aspect plăcut – cu un design modern, corturile de evenimente vor înfrumuseța orice spațiu;
  • gamă largă de produse – poți alege ce model ți se pare cel mai potrivit necesităților tale.

Top 3 cele mai populare modele corturi evenimente MESTERESTI

În funcție de necesități, poți alege din oferta noastră variată cortul de evenimente care să fie perfect pentru tine. Ca sursă de inspirație, ți-am pregătit un top cu cele mai populare 3 modele de cort evenimente.

1. Cort grădină alb premium cu protecție UV Delta 3x4 m

Cort grădină alb premium cu protecție UV Delta 3x4 m

Pentru evenimente mici, de familie, sau pentru mese cu prietenii în grădină, varianta de cort cu dimensiunea de 3x4 m este ideală. Acesta are un raport bun calitate - preț, beneficiază de protecție UV și anti-vânt, iar pereții laterali pot fi montați individual, ceea ce permite mai multe variante de configurare.

2. Cort grădină alb premium cu protecție UV Delta Plus 5x10 m

Cort grădină alb premium cu protecție UV Delta Plus 5x10 m

Dacă ai nevoie de un cort pentru evenimente de până la 50 persoane, varianta de cort grădină Delta Plus 5x10 m va fi perfectă pentru ceea ce îți trebuie. Acesta este potrivit pentru evenimente de tipul botezurilor deoarece este dotat cu un cadru de stabilitate de sol și cadru de fixare la acoperiș, ceea ce îi oferă o rezistență mult mai bună decât în cazul variantelor clasice.

3. Cort profesional evenimente impermeabil Ignifug Plus 6x12 m

Cort profesional evenimente impermeabil Ignifug Plus 6x12 m

Pentru evenimente de tipul nunților, un cort profesional ignifug de 6x12 m este una dintre cele mai bune variante pe care o poți alege. Modelul prezentat este impermeabil și ignifug, ceea ce înseamnă că vei fi în siguranță și ferit de toate precipitațiile.

Dacă ai mai multe întrebări, te invităm să accesezi categoria de corturi evenimente și să suni la numărul afișat în pagină, iar consilierul te va ajuta cu tot ceea ce vrei să știi.


← Înapoi la blog

Meșterești