Top 3 cele mai populare modele de sobe

Top 3 cele mai populare modele de sobe

Soba este una dintre cele mai utilizate surse pentru încălzire. Datorită faptului că are o bună eficiență, acest produs se găsește în majoritatea locuințelor. Soba este mai mult decât un element practic, aceasta creează o atmosferă caldă atât la propriu, cât și la figurat. Cu toții avem amintiri frumoase cu povești spuse la gura sobei alături de oamenii dragi. Aceste trăiri și emoții sunt de neînlocuit atunci când pe fundal se aude sunetul lemnelor, în casă e cald, iar tu stai la vorbă împreună cu membrii familiei. 

Pentru sezonul rece este necesar să ne pregătim minuțios și din timp, astfel încât să avem parte de tot confortul termic. O sobă aleasă potrivit încăperii va aduce cu ea bucuria de a avea o zonă elegantă și deosebită, iar astfel se va observa și un plus de valoare estetic. 

Avantaje ale încălzirii cu sobe pe lemne

  • Acest sistem menține căldura mai mult timp
  • Control asupra cantității de combustibil utilizat 
  • Bună eficiență în obținerea căldurii 
  • Element de decor deosebit
  • Rezistență și durabilitate mare 
  • Soluție mai puțin poluantă, nu eliberează valori ridicate de dioxid de carbon
  • Riscuri mici pentru deteriorare în timp
  • Prețuri mai mici comparativ cu alte produse de încălzire

Cele mai populare modele de sobe 

Amenajarea locuinței și alegerea sobei nu este una simplă și, de multe ori, unele recomandări ne-ar salva din timp și din căutări. De aceea, îți venim în ajutor cu acest articol în care îți prezentăm top 3 cele mai populare modele de sobe care să se potrivească locuinței tale. Acestea au un raport calitate - preț excelent și o funcționalitate la superlativ. 

Sobă pentru încălzit pentru colț Prity AMB

                                                            

Acest model fabulos de sobă reprezintă o alegere inspirată pentru cei care doresc o sobă eficientă, dar care să nu ocupe mult spațiu. Nuanța de negru va contribui la o zonă solidă, iar structura deosebită a sobei se va încadra ușor în decor.

Ce suprafață încălzește soba pentru încălzit pentru colț Prity AMB?

Soba Prity AMB are caracteristici bune la capitolul eficiență termică. Cu un randament de peste 74% și o capacitate de căldură de 12 kW, acest model își îndeplinește funcția cu succes. Cu o înălțime și lățime de 72 cm și o eficiență ridicată, soba poate încălzi o suprafață de 184 m³ de aer în cazul unei case care este izolată și 133 m³ la o casă neizolată.

Sobă pentru încălzit Prity K22E

                                                             

Această sobă este alegerea potrivită pentru cei care nu au un buget mare preconizat pentru a investi în sistemul de încălzire, dar au nevoie și de o bună eficiență în sezonul rece. Soba este fabricată din materiale de calitate, ceea ce contribuie la o rezistență și durabilitate ridicată în timp. Datorită tipului de combustibil, care este solid, aceasta sobă este și o opțiune care permite economii. 

Ce suprafață încălzește soba pentru încălzit Prity K22E ?

Soba beneficiază de un randament de 78% și este potrivită pentru a încălzi suprafețe de 153 m³ de aer la o casă izolată sau 111 m³ de aer la o casă neizolată. Cu o putere termică de 10 kW, produsul va oferi căldura necesară.

Sobă pentru încălzit standard Prity S1W10

                                                                 

Acest model cu un design interesant și o combinație de culori de negru și crem oferă sobei o estetică unică, care va accentua spațiul amenajat. Soba se va încadra ușor în orice încăpere, fiind standard, iar montajul acesteia este unul simplu, astfel că oricine o poate monta. Acest model va reține căldura și o va degaja eficient pe o perioadă mai mare de timp - despre acest lucru vorbește și randamentul înalt, de peste 78%. 

Ce suprafață încălzește soba pentru încălzit standard Prity S1W10?

În privința spațiului încălzit, soba standard Prity S1W10 este potrivită pentru a încălzi 246 m³ de aer la o casă izolată și 177 m³ în cazul în care lipsește izolarea. Capacitatea de căldură este una bună, de 16 kW, astfel că nu va fi nevoie să-ți faci griji în privința căldurii pe timp de iarnă.

Pe lângă modelele de sobe superbe, în oferta MESTERESTI găsești și suporturi pentru lemne care să completeze frumos efectul vizual final, dar care să te ajute să menții și ordinea. 

Alege produsele potrivite pentru tine, iar dacă ai nevoie de ajutor și recomandări utile, consilierii noștri te vor ajuta cu mare drag.

 


← Înapoi la blog

Meșterești