Top 5 cele mai populare modele de gard beton în 2022

Top 5 cele mai populare modele de gard beton în 2022

Gardul de beton rămâne una dintre cele mai populare variante de împrejmuire a locuinței. De la aspectul elegant și până la rezistența îndelungată, gardul prefabricat din beton reprezintă o alegere bună atât pentru zonele rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. Dacă ești curios ce modele de gard sunt căutate anul acesta, ți-am pregătit o listă cu top 5 cele mai populare modele de gard în anul 2022.

1. Gard beton Industrial Aztec

Acest model de gard se potrivește în special pentru îngrădirea instituțiilor publice, de la școli sau grădinițe și până la penitenciare sau instituții militare. Fiind un model cu plăci pline, realizat din beton cu armătură de 6 milimetri, gardul are o rezistență extrem de bună. Totodată, modelul este disponibil la înălțimea de 2 metri, ceea ce le va oferi proprietăților un grad sporit de siguranță.

2. Gard beton Celtic 1

Al doilea model de gard popular în acest an este Celtic 1, variantă ce se bucură de un design împletit, ce imită bine gardurile pe care le foloseau celții. Aspectul rustic, de nuiele împletite, se potrivește perfect în orice decor, fie el din zone rurale sau urbane. Totodată, gardul este alcătuit din plăci pline, ceea ce înseamnă că va oferi intimitate proprietății pe care va fi amplasat.

3. Gard beton ciment alb Ramses

Dacă îți dorești ca locuința ta să fie împrejmuită de o construcție sigură și stabilă, dar care se bucură de un aspect modern, modelul de Gard beton din ciment alb Ramses va fi opțiunea perfectă pentru tine. Fiind realizat din ciment alb, acest model de gard va arăta bine chiar și fără să fie vopsit ulterior. Printre avantajele gardului realizat din ciment alb se numără și rezistența foarte bună la îngheț, precum și gradul ridicat de omogenitate, ce îi oferă un aspect lustruit.

4. Gard beton Amadeus 1

Gard cu un model atractiv, asemănător valurilor, Amadeus 1 se numără și el printre cele mai populare modele de gard beton în anul 2022. Acesta este fabricat din beton întărit cu armătură din fier oțelit de 6 milimetri, are o durabilitate foarte bună și este ușor de vopsit și de montat.

5. Gard beton Industrial Carlos

Cu un design plăcut și o estetică de invidiat, Gardul de beton Industrial Carlos se află și el printre cele mai populare și căutate modele în anul 2022. Acesta este potrivit atât pentru delimitarea locuințelor, cât și pentru împrejmuirea altor construcții, precum fabrici, hale industriale sau depozite.

Pe lângă modelele de gard beton descrise mai sus, oferta noastră cuprinde și alte variante, cu un design tip piatră, cărămidă, lemn sau modern, precum și variante de gard cu plăci pline sau plăci traforate. În funcție de ceea ce ai nevoie, consilierii noștri specializați te vor ajuta să alegi cea mai bună variantă pentru tine, la 0749 123 451.


← Înapoi la blog

Meșterești