Tratarea lemnului cu TANALITH E

Tratarea lemnului cu TANALITH E

Ce este TANALITH E?

TANALITH E este un conservant de lemn probat, testat și certificat pentru protecția de lungă durată a cherestelei de construcții și de peisagistică împotriva fungilor de mucegai sau atacurilor insectelor. Conservantul TANALITH E cu formulă unică este bazat pe o combinație a chimiei cuprului și triazolului, ceea ce permite utilizarea cu încredere a cherestelei tratate cu TANALITH E la clădiri, peisagiști.

Aspect

Cheresteaua tratată cu TANALITH E are o colorație inițială verde natural. La expunerea la exterior, aceasta se colorează ușor într-un maro cald de miere, iar pe termen lung se transformă într-un gri argintiu natural.

Procesul de tratare

TANALITH E se aplică industrial printr-un proces de tratare probat, de înaltă presiune, care forțează conservantul să pătrundă adanc în structura cherestelei. Tratamentele pot fi adaptate pentru a se potrivi utilizării finale a componentelor de cherestea tratată pentru a se conforma standardelor relevante din domeniu. Tratamentele sunt disponibile și pentru a îndeplini cerințe industriale specifice, cum sunt parii de vie sau stâlpii de telegraf sau comunicații.

Performanță dovedită

Conservantul pentru lemn TANALITH E are acum o utilizare comercială dovedită de peste 20 de ani pe piețe din întreaga lume și este recunoscut ca fiind produsul de vârf pentru aplicațiile de cherestea tratată cu înaltă presiune, în special cele în contact cu solul. Cheresteaua tratată cu TANALITH E a fost testată extensiv în locațiile noastre și în locații independente de testare din întreaga lume pentru a asigura protecția pe termen lung împotriva unei game largi de organisme de degradare. Cheresteaua tratată cu TANALITH E este conformă cerințelor de penetrare și retenție ale standardelor adecvate naționale și internaționale, precum și în acord cu clasele de folosință adecvate, conform definiției din EN 335.

Produsele MESTERESTI tratate cu TANALITH E sunt Araci, Stâlpi Lemn.


← Înapoi la blog

Meșterești