MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Batoza de porumb este un utilaj binevenit în orice gospodărie, mai ales dacă deții o mică fermă sau dacă ai animale cărora trebuie să le asiguri necesarul de hrană. La MESTERESTI găsești mașini de curățat porumb fabricate din fier, ceea ce le oferă rezistență și stabilitate. Acestea au diferite capacități de producție, astfel că poți alege un model care să se plieze foarte bine pe necesitățile tale. În cazul în care îți faci griji cu privire la consumul de curent, ar trebui să știi că batozele de porumb de la MESTERESTI sunt econome în această privință, fiind în același timp și ușor de manevrat. Consultă oferta noastră de Batoze porumb și alege varianta potrivită pentru tine.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Ionita Vicențiu din Mija, Dâmbovița
  Sunt extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit este peste așteptări!
  Cusmir Demostene din Cotnari, Iași
  Transportul gratuit binevenit, șoferi competenți si binevoitori.
  Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
  Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.

  Ne recomandă clienții noștri

  Porumbul este una dintre cele mai cunoscute cereale, cu o vechime de aproape 9000 de ani. Acesta este cunoscut la scară globală, fiind cultivat pe toate continentele, mai puțin Antarctica. Deși poate nu ne așteptam, porumbul este cea mai importantă cultură din Statele Unite ale Americii, atât din punct de vedere al volumului, cât și din punct de vedere al valorii producției.

  Utilizare Batoze porumb MESTERESTI

  În România, porumbul este folosit în alimentație sub diferite forme, de la făină, mălai, floricele sau boabe în conservă și până la porumbul dulce, fiert sau copt. Totodată, pe lângă utilizarea în alimentație, porumbul mai are și alte întrebuințări, fiind o sursă importantă de hrană pentru animale.

  Pentru a-ți face munca mai ușoară, la MESTERESTI am pregătit o ofertă variată de batoze porumb, care să te ajute să economisești timp important. Astfel, curățarea porumbului la mână va deveni o amintire îndepărtată, iar tu vei putea folosi timpul economisit pentru alte activități care te pasionează.

  Oferta de Batoze porumb MESTERESTI

  La MESTERESTI găsești Batoze porumb cu diferite capacități, de la 700-1000 kilograme / oră și până la 3000 kilograme / oră. Acestea sunt concepute din fier, au o rezistență deosebită și o stabilitate la fel de bună.

  Cum aleg Batoza porumb potrivită?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.