MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Dacă deții o fermă mică sau mare, știi cât de importantă este hrănirea corectă a animalelor. Acestea au nevoie de furaje care să le asigure toate substanțele nutritive necesare pentru o dezvoltare armonioasă și pentru a-și atinge maximul de productivitate. Cu ajutorul a câteva echipamente - moară de cereale, amestecător, cântar electronic și granulator, poți obține o producție proprie de furaje. La MESTERESTI găsești mai multe modele de mori pentru cereale, chiar și mori cu aspirație, astfel că ai de unde alege un produs care să ți se potrivească. Consultă oferta noastră de Moară cereale și alege să le oferi animalelor tale nutrețuri sănătoase, de calitatea cărora te vei asigura singur.

  Parerea cumparatorilor

  Gâlcă Paul din Voinești, Vaslui
  Foarte foarte mulțumit de calitatea și aspectul gardului. Armătura din interior este de calitate. Doi vecini din sat au cumpărat tot de la MESTERESTI după ce au vazut gardul meu.
  Mihăiescu Sergiu din Ciurea, Iași
  Nota 10! Calitatea lemnului și finisajul vă face cinste! Prietenii au fost încântați!
  Eugenie Sarbu din Valul lui Traian, Constanța
  Mă tot uit la gardurile dumneavoastră și nu-mi vine să cred cât de frumoase sunt!

  Ne recomandă clienții noștri

  O fermă de animale, indiferent că vorbim de porci, vite, păsări, oi sau oricare alte vietăți, necesită multă muncă. Activitatea unei ferme este strict reglementată, iar fermierii știu cât efort presupune îngrijirea corectă a animalelor. Aceștia trebuie aibă angajați capabili și pricepuți, cărora să nu le fie frică de muncă.

  Animalele dintr-o fermă au nevoie de spații de dormit curate și uscate, de apă proaspătă, aer curat și, cel mai important, de hrana potrivită. Creșterea animalelor și sporirea producției acestora țin foarte mult de modul în care li se asigură hrana necesară. Astfel, dacă vrei să te asiguri că animalele tale vor avea parte de hrană sănătoasă și nutritivă, cel mai bine este să îți asiguri singur amestecul furaje. Pentru producția proprie de furaje ai nevoie de moară de cereale, amestecător, cântar electronic și granulator. Odată ce îți achiziționezi aceste echipamente, vei putea să pui în valoare întregul potențial productiv al animalelor tale.

  Avantaje Moară de cereale MESTERESTI

  La MESTERESTI găsești mai multe tipuri de moară pentru cereale, prin achiziționarea căreia vei putea beneficia de următoarele avantaje:

  • cerealele sunt măcinate integral
  • ai control asupra produsului final
  • ușor de utilizat
  • se alimentează rapid
  • măcinarea se face la rece

  Cum aleg Moara de cereale potrivită?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.