MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 martie!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Dacă deții o fermă mică sau mare, știi cât de importantă este hrănirea corectă a animalelor. Acestea au nevoie de furaje care să le asigure toate substanțele nutritive necesare pentru o dezvoltare armonioasă și pentru a-și atinge maximul de productivitate. Cu ajutorul a câteva echipamente - moară de cereale, amestecător, cântar electronic și granulator, poți obține o producție proprie de furaje. La MESTERESTI găsești mai multe modele de mori pentru cereale, chiar și mori cu aspirație, astfel că ai de unde alege un produs care să ți se potrivească. Consultă oferta noastră de Moară cereale și alege să le oferi animalelor tale nutrețuri sănătoase, de calitatea cărora te vei asigura singur.
  Stoc epuizat
  Moară cereale cu aspirație Sitira 1800 kg/h
  2anigaranție

  Moară cereale cu aspirație Sitira 1800 kg/h

  Stoc epuizat
  de la 18.380,3 13.969,00 lei bucata -24%
  5,00 din 5 (1 voturi)
  Stoc epuizat
  Moară cereale cu aspirație Sitira 1100 kg/h
  2anigaranție

  Moară cereale cu aspirație Sitira 1100 kg/h

  Stoc epuizat
  de la 15.923,8 12.739,00 lei bucata -20%
  5,00 din 5 (1 voturi)
  Stoc epuizat
  Moară cereale cu aspirație Sitira 800 kg/h
  2anigaranție

  Moară cereale cu aspirație Sitira 800 kg/h

  Stoc epuizat
  de la 14.523,8 11.619,00 lei bucata -20%
  5,00 din 5 (1 voturi)

  Parerea cumparatorilor

  Sora Tatiana din Șcheia, Iași
  Suntem foarte multumiți de calitatea produsului livrat de dvs. Copiii se joacă pe acest pavaj ca pe o mocheta. Sunt plăcute și confortabile din toate punctele de vedere. Vom recomanda produsul și altor congregații!
  Am primit gardul și arată foarte bine. Recomand! Apelați cu încredere. Merită review-urile pozitive pe care le au. PS: Nu vă îngrijorați pentru transport. Plăcile ajung intacte.
  Badea Alexandru din Bălcești, Vâlcea
  Le-am cumpărat, le-am montat, e în regulă!

  Ne recomandă clienții noștri

  O fermă de animale, indiferent că vorbim de porci, vite, păsări, oi sau oricare alte vietăți, necesită multă muncă. Activitatea unei ferme este strict reglementată, iar fermierii știu cât efort presupune îngrijirea corectă a animalelor. Aceștia trebuie aibă angajați capabili și pricepuți, cărora să nu le fie frică de muncă.

  Animalele dintr-o fermă au nevoie de spații de dormit curate și uscate, de apă proaspătă, aer curat și, cel mai important, de hrana potrivită. Creșterea animalelor și sporirea producției acestora țin foarte mult de modul în care li se asigură hrana necesară. Astfel, dacă vrei să te asiguri că animalele tale vor avea parte de hrană sănătoasă și nutritivă, cel mai bine este să îți asiguri singur amestecul furaje. Pentru producția proprie de furaje ai nevoie de moară de cereale, amestecător, cântar electronic și granulator. Odată ce îți achiziționezi aceste echipamente, vei putea să pui în valoare întregul potențial productiv al animalelor tale.

  Avantaje Moară de cereale MESTERESTI

  La MESTERESTI găsești mai multe tipuri de moară pentru cereale, prin achiziționarea căreia vei putea beneficia de următoarele avantaje:

  • cerealele sunt măcinate integral
  • ai control asupra produsului final
  • ușor de utilizat
  • se alimentează rapid
  • măcinarea se face la rece

  Cum aleg Moara de cereale potrivită?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.