3 tendințe în design interior - idei de amenajare pentru casa ta

3 tendințe în design interior - idei de amenajare pentru casa ta

Amenajarea locuinței este un obiectiv care aduce o mulțime de provocări. Nu e atât de simplu să găsești stilul potrivit, iar mai apoi produsele necesare, ținând cont și de buget. Un decor perfect este cel care nu necesită neapărat mari investiții, dar cel care îți încântă privirea, care te face să te simți confortabil și care îți reprezintă personalitatea.

Emoțiile când te întorci acasă trebuie să fie cele mai intense, iar casa să îți ofere căldură și acea primire prietenoasă unde să petreci momente frumoase alături de cei dragi și unde să-ți încarci bateriile. 

Deoarece gusturile nu se discută, fiecare trebuie să le urmeze și să își creeze locuința de vis, dar totodată să fie atent la detalii, pentru a crea un tot unitar și un mediu plăcut.

 Sfaturi pentru o locuință cu stil

  • Un detaliu important de care să ții cont este echilibrul dintre spațiul exterior și interior. Altfel spus, este nevoie de o armonie și un stil continuu pentru un efect vizual plăcut. 
  • Alege produse versatile, care să se potrivească ușor stilului ales și care să fie actuale - astfel, te poți bucura de o perioadă îndelungată, datorită unei amenajări de succes.
  • Recondiționează produsele mai vechi și adu un aer modern. Fie că este vorba de un mobilier mai vechi sau de un accesoriu, orice produs poate primi o nouă viață prin schimbarea culorii sau a unui detaliu. Un astfel de proces va aduce doar beneficii pentru bugetul tău și nu se va face risipă de produse.
  • Pune accent pe anumite detalii și produse. Aglomerarea camerei nu este cea mai bună idee deoarece poate crea haos și poate oferi o senzație de dezordine. Lasă spațiu -  astfel, lumina va pătrunde în cameră și în același timp lucrurile vor arăta fermecător și vor fi puse corect în evidență. 
  • Fii creativ, combină culorile și obiectele în funcție de vibrațiile de care ai nevoie - o explozie de culori îți va oferi mai multă energie, iar culorile mai calde îți oferă liniște și te calmează.
  • Ai grijă la luminozitate. Alege lumini potrivite pentru dimensiunea camerei.

Top 3 tendințe în design interior

În acest articol îți prezentăm câteva idei de amenajări interioare cu ajutorul a 3 produse superbe, ce vor face ca locuința ta să arate ca desprinsă din filme.

1. Șemineu în living

O idee bună de design interior este creare unui spațiu pentru amenajarea unui șemineu. Acesta va îmbina perfect aspectul său estetic elegant cu funcționalitatea de a oferi căldură. În același timp, vei avea o zonă de relaxare plăcută și confortabilă.

                                                     

Spre exemplu, modelul de Focar șemineu Saven din oțel cu sticlă standard 70х50 cm este unul ce se impune prin aspect, iar includerea sa într-un living va aduce doar beneficii. Dotările acestuia fac ca întreținerea să fie ușoară, iar randamentul oferit unul înalt. Controlul rapid al flacărei printr-un singur regulator, menținerea temperaturii în casă, protecția sticlei de aburire și afumare și deflectorul dublu sunt doar câteva dintre plusurile acestui model de șemineu living. Mai mult, datorită dimensiunilor și structurii, focarul din oțel permite instalarea în orice loc convenabil. 

                                                    

2. Riflaje decorative din lemn 

Riflajele din lemn sunt o piesă de rezistență astăzi, căutate din ce în ce mai mult datorită versatilității în a obține un colțișor deosebit și impunător. În primul rând, lemnul este un material natural și nu va impacta prin chimicale, iar în al doilea rând acesta are o frumusețe aparte, care nu se va demoda niciodată. Lemnul va rămâne la fel de întrebuințat și pe viitor, datorită aspectului său autentic și unic. Acesta nu își va pierde locul său de merit și va crea o atmosferă mai aproape de natură.

                                                          

Ca și exemplu, poți vedea produsul Panou riflaj din lemn de stejar Artemis 250x60 cm cu suport din plută naturală, încadrat cu succes în diverse decorațiuni interioare.


                                                            

3. Măști de calorifer

Măștile de calorifer sunt piese noi apărute pe piață, dar care vin cu o utilitate extraordinar de bună. Dincolo de gama bogată de modele și de frumusețea pe care o aduce fiecare variantă, acestea au un rol important de a ascunde caloriferele, care pot deranja vizual. Măștile nu vor avea doar rol de decor, ci pot fi folosite și ca mobilier. Partea de sus a măștilor pentru calorifer poate fi folosită la maxim prin adăugarea de poze, flori sau alte accesorii. Cu ajutorul măștilor de calorifer fiecare zonă din locuință va fi bine pusă la punct. În plus, acestea oferă un grad înalt de protecție, pentru a se evita intrarea în contact cu caloriferele fierbinți.

                                                               

În imaginile de mai jos poți observa efectul fermecător obținut cu ajutorul produsului Mască calorifer MDF Jasmine 140x19x87 cm.


                                                         

În final, recomandarea noastră este să valorifici fiecare metru pătrat din locuință. Orice spațiu îngust poate fi pus în evidență și folosit în mod util prin încorporarea unor elemente fascinante. 

Sperăm că ți-au fost de ajutor sfaturile de mai sus, iar dacă ai nevoie de mai multă inspirație și creativitate poți descoperi produsele noastre complete din gama construcții. Stai aproape de blogul nostru pentru alte idei și informații prețioase pentru tine și casa ta!

 


← Înapoi la blog

Meșterești