Alege o plasă umbrire de calitate

Alege o plasă umbrire de calitate

Plasa de umbrire - utilizare

Plasa de umbrire are un rol foarte important, acela de a scădea din cantitatea de raze ale soarelui care pătrund în solarii ori sere, scăzând temperatura din interior. Lucrul acesta va diminua foarte mult din stresul termic resimțit de fructe și legume, oferindu-le șansa de a se dezolva în condițiile cele mai bune pentru ele!

Plasa de umbrire poate fi utilizată și drept gard de protecție, pentru a oferi umbră curților, gazonului, pentru a proteja o zonă de ochii curioși ai trecătorilor etc.

Plasa de umbrire - criterii de alegere

Factorul principal pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când discutăm despre plasă umbrire este materialul din care aceasta este realizată. În condițiile acestea, HDPE-ul este considerat ca fiind cel mai bun material. Materialul acesta e făcut din polietilenă de calitate superioară, ce a fost stabilizată UV și care nu se va lăsa afectată de produsele chimice folosite în agricultură. Gradul de umbrire oferit de acest material este unul foarte mare, protejând cultura de razele soarelui, de vânt etc.

De aceea, MESTERESTI îți pune la dispoziție o gamă variată de plasă umbrire, din care poți să alegi, varianta care ți se potrivește nevoilor tale cel mai bine!


← Înapoi la blog

Meșterești