Alegerea unui grătar bun

Alegerea unui grătar bun

Dorești să îți creezi un echipament pentru grătar, dar nu știi exact de unde să începi și de ce produse ai nevoie? MESTERESTI îți sugerează mai multe variante, disponibile în oferta noastră!

De ce am nevoie pentru un grătar bun?

La fel ca atunci când gătești în bucătărie, gătitul cu grătar necesită o serie de ustensile și instrumente care să te ajute să realizezi totul ca la carte! Dacă ești doar la început de drum, nu ai nevoie decât de câteva piese pentru a face un grătar, dar, pe măsură ce faci această acțiune mai des, vei avea nevoie de alte accesorii, care să te ajute să gătești mai mult decât mici și friptură.

Capacul este foarte important atunci când achiziționezi un grătar – acesta trebuie să fie solid, să reziste fără nicio problemă în fața unei rafale de vând. Capacul este util deoarece căldura vine și de pe laterale, nu doar din partea inferioară, ajutând și la afumarea cu bețișoarele de lemn. Atunci când închizi capacul, aerul va circula mai ușor, iar gătitul va fi uniform.

E mai util să cumperi un grătar mai mare, decât unul mai mic, deoarece niciodată nu știi când vei avea mai mulți musafiri și va trebui să gătești pentru mai mulți oameni decât doar membrii familiei tale. La MESTERESTI găsești tot ceea ce vrei, deci, nu mai ezita!


← Înapoi la blog

Meșterești