Alegerea unui raft vin

Alegerea unui raft vin

Nu trebuie să te numești neapărat colecționar de vinuri, dar mulți pățim să adunăm sticle de vin, mai ales după o aniversare, sticla de vin fiind văzută de mulți ca fiind o completare a unui dar. Pentru o depozitare cât mai bună a acestora, poți să-ți cumperi un raft vin.

Totodată, un raft din lemn pentru vinuri poate reprezenta o idee foarte bună de cadou pentru cei care iubesc această băutură și nu numai. Aspectul rustic al rafturilor va completa perfect un design asemănător, fiind potrivit inclusiv în crame și alte spații de depozitare.

Criterii în alegerea unui raft vin

Materialul din care este construit raftul pentru vin

Materialul din care e realizat suportul este foarte important, deoarece va determina calitatea acestuia, precum și aspectul său. Metalul este varianta cea mai des întâlnită, dar pentru un design mai rustic, poți să folosești produsele din lemn.

Dimensiunile raftului de vin

Dimensiunile, de asemenea, sunt foarte importante, precum și designul general al raftului. Poate vrei să expui în mod special o sticlă sau poate vrei să depozitezi mai multe sticle, MESTERESTI îți pune la dispoziție toate variantele de care ai putea avea nevoie. La noi poți găsi suporturi care țin doar câteva sticle până la modele de sute de sticle.


← Înapoi la blog

Meșterești