MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Avantaje șpalieri

Șpalierii de la MESTERESTI sunt creați special pentru a susține vița de vie, formând o traiectorie dreaptă, pentru a ajuta la dezvoltarea armonioasă a fructelor. Produsul acesta are, cu alte cuvinte, rolul foarte important de a oferi stabilitate plantelor.

Indiferent de modelul de șpalieri de care vorbim, aceștia nu sunt extraordinar de grei, chiar dacă ar părea așa la prima vedere, ceea ce îți permite să îi muți chiar și singur atunci când ai nevoie de ei în altă zonă. Varianta de folosire a șpalierilor este una dintre cele mai bune – poate chiar cea mai bună – deoarece reprezintă o soluție atât avantajoasă, mulțumită costurilor reduse, cât și una care poate fi remediată aproape instant, deoarece, orice mică deteriorare ar apărea, această poate fi rezolvată fără costuri suplimentare mari.

Un alt avantaj de care se bucură modelele de șpalieri de la MESTERESTI se referă la faptul că au fost creați pentru a permite atât o culegere mecanică a viței de vie, cât și manuală. În general, aceste produse au o durată de viață foarte mare, de zeci de ani, deci, nu trebuie să-ți faci griji pentru achiziționarea altor șpalieri decât dacă vrei să-ți mărești zona de plantație a viței de vie!

Parerea cumparatorilor

Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.
Bobuț Lucian din Nufărul, Tulcea
Livrarea foarte promptă! Voi mai cumpara de la dvs! Vă recomand tuturor!
Vasoi Constantin din Buciumeni, Galați
Foarte mulțumit, transport prompt, calitate ireproșabilă!