De ce să alegi tartanul de cauciuc pentru un teren de sport?

De ce să alegi tartanul de cauciuc pentru un teren de sport?

Sportul aduce numai beneficii pentru sănătatea fizică și mentală a indivizilor, dar această activitate trebuie făcută în condiții de siguranță. Tocmai de aceea este indicat ca în cazul în care vrei să amenajezi un loc de joacă sau un teren pentru sport să iei în calcul montarea de tartan de cauciuc, având în vedere calitățile acestui produs.

Avantajele tartanului de cauciuc

Elastic – tartanul acționează ca o trambulină pentru sportivi, având în vedere compoziția sa specială. În acest fel, sportivii îți protejează articulațiile, tendoanele și mușchii de la picioare, dar cresc și performanțele lor sportive. În cazul spațiilor de joacă, este important și faptul că această suprafață absoarbe șocul căderii.

Antiderapant – tartanul din cauciuc reduce riscul alunecării și implicit al accidentării. În acest fel, sportivii sunt feriți de situații precum cea a retragerii din activitate, iar copiii se pot juca în siguranță.

Ușor de întreținut – tartanul este un produs care, față de alte tipuri de suprafețe, se murdărește greu și se curăță foarte ușor.

Aspect deosebit – tartanul poate fi comandat în culorile și la dimensiunile dorite, ceea ce înseamnă că îți poți personaliza atât terenul de sport, cât și spațiul de joacă. În plus, această material poate fi turnat aproape oriunde, contribuind la nivelarea suprafețelor care sunt înclinate sau nefinisate.

Durabil – tartanul din cauciuc de la MESTERESTI este unul rezistent la intemperii, dar și la radiațiile luminoase, în cazul în care este instalat în aer liber. De asemenea, compoziția inovatoare, realizată cu tehnologii moderne, permite ca acest material să suporte greutăți mari și să nu se deterioreze ușor. În acest fel, deși garanția pentru produs este de 2 ani, tartanul poate fi înlocuit abia după 10 – 15 ani.

Sigur – datorită compoziției sale, tartanul de cauciuc de la MESTERESTI acționează ca un inhibitor împotriva mucegaiului și dezvoltării bacteriilor.

Echipa MESTERESTI vrea ca tu să poți să faci sport în cele mai bune condiții. Tocmai de aceea produsul comercializat respectă toate standardele europene privind siguranța.


← Înapoi la blog

Meșterești