Ghid pentru achiziționarea de bolțari

Ghid pentru achiziționarea de bolțari

Înainte de a achiziționa orice tip de bolțari din beton, trebuie să ai în vedere destinația pe care o va avea spațiul care este prevăzut în proiect, ce destinație va avea în cadrul construcției per total, dar și care sunt dimensiunile ce sunt menționate în proiect. Poți să te consulți cu un proiectant specializat în domeniul acesta, pentru a afla de care tip de bolțar ai nevoie, pentru a fi îndrumat către varianta cea mai potrivită pentru tine. De asemenea, consilierii MESTERESTI îți stau la dispoziție oricând pentru a afla tot ceea ce ai nevoie să știi despre acest produs.

Tipuri de construcții din bolțari

Fiind materiale de construcție versatile, bolțarii se pot utiliza în diferite domenii, de la cel agricol și până la cel civil. Astfel, cu ajutorul bolțarilor se pot construi spații pentru animale, spații de depozitare de tipul halelor, construcții provizorii sau fundații pentru locuințe. Totodată, bolțarii pot fi folosiți și pentru a construi împrejmuiri sau ziduri.

Astfel, indiferent dacă ai nevoie de ei pentru o anexă, pentru o hală sau pentru un depozit, fiecare clădire și zonă a ei are nevoie de un tip anume de bolțari. Nu putem uita, desigur, nici de bolțarii pentru fundație.

Avantajele utilizării bolțarilor

Printre avantajele pe care ți le oferă bolțarii se numără faptul că utilizarea lor este foarte simplă, ceea ce înseamnă că au un timp de execuție redus. De asemenea, folosind bolțari eliminăm nevoia utilizării de alte materiale. Ca urmare, vei obține pereți din bolțari cu un aspect foarte plăcut din punct de vedere estetic, mai ales că nici nu va fi nevoie să utilizezi cantități mari de mortar ori bitum.

Un mare avantaj de care se bucură acest material de construcții este și prețul mic de achiziție, care te va ajuta să te încadrezi cât mai bine în bugetul pe care ți l-ai propus.


← Înapoi la blog

Meșterești