Greutatea patrupedelor pentru cușcă

Greutatea patrupedelor pentru cușcă

Din clipa în care din familia ta a început să facă parte un animăluț, trebuie să te gândești foarte mult și la nevoile sale, de acum înainte. Pentru câini și pisici, o cușcă este importantă deoarece îți permite să călătorești împreună cu micul tău prieten, dar aceasta se dovedește a fi utilă chiar și în primele luni de viață ale patrupedului – datorită ei, curățenia va fi mult mai ușor păstrată.

Din ce material să fie cușca pentru animale?

Materialul din care e făcută cușca, mărimea pe care o are aceasta etc. reprezintă doar câteva dintre aspectele la care trebuie să acorzi atenție atunci când o cumperi. O cușcă metalică este ideală în special dacă ai ca animal de companie un cățel, deoarece aceasta va avea o rezistență foarte bună la ghearele și dinții ascuțiți ai acestuia.

Cum stabilesc dimensiunile potrivite pentru cușca de animale?

Stabilirea dimensiunilor cuștii trebuie făcută având în vedere greutatea pe care o are patrupedul. Spre exemplu, dacă ai un câine care are o greutate de 12 kilograme, o cușcă ce are o lungime de maximum 60 de centimetri este ideală! Pentru rasele care au până în 18 kilograme, cușca poate să aibă o lungime de până la 90 centimetri, în timp ce o cușcă ce are o lungime mare, de 140 centimetri, se recomandă pentru un câine care poate să ajungă și până la 50 de kilograme.


← Înapoi la blog

Meșterești