Hai la joacă MESTERESTI îți oferă zeci de soluții pentru distracția copiilor

Hai la joacă MESTERESTI îți oferă zeci de soluții pentru distracția copiilor

Copiii se simt cel mai bine în aer liber. Iar distracția în exterior este bine să fie completată de complexuri de joacă care să le pună la încercare imaginația. Investiția într-un loc de joacă pentru copii este investiția în dezvoltarea lor, pentru că prin joacă învață cel mai bine să interacționeze, să socializeze și să își dezvolte creativitatea.

Joacă-te în voie!

MESTERESTI s-a pregătit bine la acest capitol și a pus la punct o categorie complexă, în care găsiți zeci de opțiuni pentru distracția celor mici. Iar joaca poate începe chiar de la montarea locurilor de joacă. Cele mai multe dintre piesele livrate de MESTERESTI vin dezasamblate, ceea ce poate provoca întreaga familie să se implice în montarea structurii din lemn.

Locuri de joacă tematice

Preferatele copiilor sunt complexurile de joacă, pentru că pot include o mulțime de piese și de spații destinate distracției. În general, aceste complexuri sunt tematice. Asta înseamnă că poți opta pentru modulul tip Vaporaș. Bridge, Minimarket, Locomotivă sau Vaporaș. Aceste structuri includ diferite elemente: de la căsuțe suspendate, la turnuri, tobogane, leagăne, scări pentru cățărat, lăzi de nisip sau zone de echilibru pentru copii. Construirea lor a fost făcută cu mare migală, punându-se accent atât pe calitatea materialelor folosite, cât și pe designul vesel și atrăgător. Lemnul este bine finisat, pentru ca cei mici să nu se rănească. În plus a fost tratat special pentru a rezista bine intemperiilor vremii. De regulă, complexurile de joacă sunt realizat din brad impregnat. Bradul este un lemn recunoscut ca fiind ușor, dar foarte rezistent.

Vârsta: între 3 și 12 ani

Locurile de joacă au tobogane de plastic, care diferă ca lungime și culoare. Astfel, în funcție de vârsta copiilor poți alege cea mai bună variantă. În plus, pe timp de vară te poți gândi să adaugi spațiului de distracție un nisipar. De regulă vin acoperite, pentru a-i feri pe cei mici de soarele arzător.

Vârsta recomandată pentru aceste locuri de joacă este între 3 și 12 ani, producătorul, având zeci de ani de experiență în domeniu, oferind garanția că produsele sunt realizate respectând cele mai stricte norme de securitate. MESTERESTI oferă și transport contra cost oriunde în țară.


← Înapoi la blog

Meșterești