MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Informații despre tartan cauciuc

Tartanul este materialul cel mai des utilizat pentru amenajarea terenurilor pentru stadioane, pentru piste de alergat etc. Acest tip de material este creat din cauciuc sintetic, care te vor proteja de praf, la care se adaugă și alte avantaje atractive, precum faptul că tartanul nu emite substanțe nocive și nici nu-ți va provoca reacții alergice.

Ai putea să crezi că nu este un produs 100% sănătos, ca urmare a culorii sale puternice, foarte atractive, dar acest produs e complet inofensiv, chiar și pentru copii, deoarece în producție nu se folosesc decât coloranți naturali.

Datorită rezistenței de care se bucură acest produs, acesta a devenit varianta „go to” pentru cele mai multe persoane și insituții care amenajează diferite spații care permit exercițiile, jocurile etc. Spre exemplu, tartanul cauciuc poate fi folosit pentru terenurile de sport ale instituțiilor de învățământ, terenurile de joacă, zonele de antrenament etc.

MESTERESTI îți permite să folosești acest produs foarte modern, la un preț special, ceea ce înseamnă că nu va trebui să faci concesii atunci când vine vorba de ales între calitate și accesibilitate financiară – la MESTERESTI, le ai pe amândouă.

Parerea cumparatorilor

Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.
Vasoi Constantin din Buciumeni, Galați
Foarte mulțumit, transport prompt, calitate ireproșabilă!
Vicențiu Ioniță din Mija, Dâmbovița
Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!