MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

La ce folosește plasa de umbrire?

Atunci când cauți să cumperi o plasă umbrire, evident, se recomandă să o cumperi pe cea mai bună, pentru a te bucura de toate avantajele pe care ți le poate oferi un astfel de produs. La MESTERESTI, evident, vei găsi mai multe variante de care te poți bucura mai târziu.

Plasa de umbrire se folosește pentru a scădea din cantitatea de raze ale soarelui care ar fi intrat, în mod normal, într-un solar sau seră. Vara, luminozitatea este mult mai ridicată, precum și căldura, ceea ce poate duce la pierderi economice, dacă plantele nu sunt îngrijite corespunzător – mai ales în cazul plantelor care prezintă sensibilitate ridicată la lumină. De aceea, MESTERESTI îți recomandă plase umbrire bune, care să te ajute să ferești plantele de astfel de probleme.

Deoarece cantitatea de raze de soare care pătrunde în solarii sau sere este mai scăzută, temperatura din interior, la rândul ei, va fi mai mică, decât ar fi fost dacă nu era folosită plasa de umbrire. Lucrul acesta va scădea din stresul termic la care ar fi fost expuse legumele și fructele, ceea ce le va permite să se dezvolte în condițiile optime.

Pe lângă acest aspect, care ține de agricultură, MESTERESTI îți reamintește de faptul că plasa umbrire poate fi utilizată și drept gard de protecție pentru anumite zone ce nu pot fi înconjurate cu un gard normal, ca un șantier de construcții.

Vino la MESTERESTI și alege plasa umbrire de care ai nevoie, la prețul pe care ți-l dorești, chiar azi!

Parerea cumparatorilor

Petrică Miu din Constanța, Constanța
Foarte mulțumit, foarte impresionant, echipa de montaj deosebită, excelentă treabă, recomand tuturor.
Am primit gardul și arată foarte bine. Recomand! Apelați cu încredere. Merită review-urile pozitive pe care le au. PS: Nu vă îngrijorați pentru transport. Plăcile ajung intacte.
Panaitescu Raluca din Timișoara, Timișoara
Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!