MESTERESTI - magazin GOLD pe site-ul oficial Black Friday România

MESTERESTI -  magazin GOLD pe site-ul oficial Black Friday România

Cel mai așteptat eveniment de reduceri din an se apropie, iar pregătirile la MESTERESTI sunt în toi. Ne dorim ca ai noștri clienți să fie pregătiți din timp pentru cumpărăturile de Black Friday și să descopere cât mai ușor ofertele pe care le pregătim pentru această sărbătoare a reducerilor, astfel că prezența noastră pe site-ul oficial Black Friday România este un pas important pentru îndeplinirea acestui scop.

Ce înseamnă statutul de magazin GOLD al MESTERESTI pe site-ul oficial Black Friday România?

Pentru al șaselea an consecutiv, MESTERESTI este prezent pe site-ul oficial Black Friday România, iar statutul de magazin de încredere este întărit de către eticheta de magazin GOLD. Cu fiecare ediție anuală de Black Friday, ne propunem să le oferim clienților cele mai bune reduceri la produse de care au nevoie pentru locuința lor. Produsele reduse pe care le poți vedea pe site-ul oficial Black Friday România sunt doar o mică parte din oferta noastră completă, care te ajută să îți faci o idee generală cu privire la ce surprize îți pregătim.

Când este Black Friday la MESTERESTI?

În România, promoțiile de Black Friday nu au o dată fixă, astfel că alegerea perioadei de desfășurare a campaniei de reduceri este proprie fiecărui magazin. Anul acesta, campania de reduceri Black Friday MESTERESTI va avea loc între 1 - 28 noiembrie, perioadă în care îți pregătim oferte și promoții la o gamă variată de produse, în limita stocului disponibil.

La ce produse găsești cele mai bune reduceri de Black Friday la MESTERESTI?

Încă de la începuturile noastre în domeniul comerțului online, focusul principal a fost pe produse destinate construcțiilor. Astăzi, gama de produse pe care o punem la dispoziția clienților este una mult mai largă, adaptată la cerințele și nevoile pe care le-am identificat pe parcursul anilor.

În funcție de cele mai căutate produse din timpul anului, de Black Friday ne-am pregătit să îi surprindem pe clienți cu reduceri la produsele de care au nevoie atât în sezonul de toamnă, cât și în celelalte perioade din an.

Printre categoriile de produse cu cele mai bune reduceri în această perioadă se numără solariile de grădină, cisternele inox, butoaiele de lemn pentru vin sau țuică, plasa de umbrire, scândura pentru gard și multe altele.

Pentru a descoperi oferta completă de reduceri Black Friday, te invităm să urmărești în continuare magazinul nostru online și să te abonezi la newsletter, astfel încât să fii la curent cu toate noutățile.


← Înapoi la blog

Meșterești