MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Motive pentru care să cumperi pubele ecologice

În secolul nostru, reciclarea este incredibil de importantă, fiind important să rămânem mereu conștienți de cantitatea de deșeuri pe care o producem fiecare. Inclusiv pubelele în care depunem deșeurile pot fi reciclate, după cum se observă și în oferta MESTERESTI!

Ce înseamnă container ecologic?

Denumirea de container ecologic vine de la faptul că produsul este realizat dintr-un material care e 100% biodegradabil și poate fi reciclat foarte ușor. O pubelă ecologică nu trebuie desconsiderată doar pentru că este eco, deoarece aceasta este la fel de rezistență ca variantele făcute din materiale chimice. Astfel, o pubelă ecologică nu va avea nicio problemă pentru a rezista la temperaturi extreme, condiții de umiditate, substanțe chimice, șocuri mecanice etc.

Deci, care ar fi mai exact diferența dintre ele? Produsul bio este realizat din polietilenă virgină, un material 100% eco, ce se obține din materie primă vegetală. Mulțumită unor tehnici moderne de modelare, pubela eco va fi la fel de rezistentă ca una clasică.

Folosind pubele eco, ajuți planeta, iar diferența de preț nu este substanțială.

Parerea cumparatorilor

Victoria Martac din Colacu, Dambovița
Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
Sain Nicolae din Timișoara, Timișoara
E ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de două ori de la dvs, vă recomand tuturor!
Alexa Mirela din Bucecea, Botoșani
Totul a fost ok. L-au văzut și prietenii și vor să își cumpere și ei când strâng banii.