Pavelele de cauciuc drenează apa?

Pavelele de cauciuc drenează apa?

Pavelele de cauciuc sunt recomandate pentru locurile de joacă din parcuri, grădinițe, școli, curți sau terenuri de sport, datorită capacității lor crescute de absorbție a șocurilor mecanice. Sunt rezistente la intemperii, antiderapante și elastice și, în plus, nu dezamăgesc nici cu privire la felul în care se realizează montajul, acestea fiind ușor de instalat. Sunt fabricate prin reciclarea anvelopelor uzate, astfel încât oferă avantajul de a contribui la protejarea mediului.

Mai mult, pavelele de cauciuc mai au un avantaj important: drenează apa (sunt permeabile). Ele pot fi așezate în vrac sau pot fi lipite pe baza de beton sau asfalt. Pavelele vor permite în mod natural scurgerea apei din aleea dumneavoastră, ceea ce le menține curate și fără mucegai sau murdărie.

Ce sunt pavelele de cauciuc?

Pavelele de cauciuc reprezintă o soluție ecologică și durabilă pentru pavarea diferitelor suprafețe. Acestea sunt fabricate din cauciuc reciclat de tipul anvelopelor uzate și sunt disponibile într-o varietate mare de dimensiuni și culori.

Conform legislației în vigoare, toate spațiile publice cu o înălțime de cădere mai mare de 1 metru trebuie să aibă obligatoriu pavaj din cauciuc. Iar dacă tot ai nevoie de pavele de cauciuc, atunci te invităm să analizezi oferta MESTERESTI, cu produse de cea mai înaltă calitate.

Unde se montează pavelele de cauciuc?

Pavelele sunt special concepute pentru a fi utilizate în următoarele situații și nu numai:

 • construirea locurilor de joacă
 • pentru săli de sport
 • pentru spații destinate animalelor (terenuri de echitație etc.)

Pavelele pentru locuri de joacă sunt construite special pentru locurile de joacă pentru copii, acestea fiind esențiale pe orice teren de joacă – mai ales dacă vorbim despre parcuri publice și școli.

Pavelele pentru sălile de sport au fost construite special pentru a rezista impactului cu gantera sau cu discul de forță, eveniment inevitabil atunci când vorbim despre o sală de fitness. La fel de ușor de montat și întreținut ca pavajul de cauciuc pentru uz exterior, acest tip de pavaj este construit special pentru a rezista la impact.

Dalele de cauciuc pentru echitație sunt concepute special pentru confortul animalelor, cât și pentru a fi întreținute ușor. Mult mai ușor de curățat și montat, acest tip de pavaj este ideal pentru cei care dețin animale mari.

Ce avantaje au pavelele de cauciuc?

Printre cele mai importante avantaje de care se bucură pavelele de cauciuc amintim următoarele:

 • sunt antiderapante, elastice și non-toxice
 • reduc riscul accidentărilor
 • sunt permeabile (asigură drenarea apei)
 • izolează termic și fonic
 • material reciclabil și ecologic
 • sunt rezistente la raze UV și la diferențe de temperatură
 • suportă greutăți mari
 • ideale pentru interior și exterior
 • ușor de instalat

Calitățile pavelelor de cauciuc le fac ideale pentru a fi folosite cu succes pentru o perioadă de timp îndelungată.

Alege MESTERESTI, pășind cu încredere în lumea pavajelor de cauciuc, unde vei descoperi o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate: de la borduri protectoare și pavele pentru locuri de joacă până la pavaje pentru sălile de sport. Descoperă oferta noastră aici.

 


← Înapoi la blog

Meșterești