Plasa din fibră de sticlă pentru gard. Avantaje și moduri de utilizare

Plasa din fibră de sticlă pentru gard. Avantaje și moduri de utilizare

Cuprins

Dacă ai nevoie de un produs pentru a împrejmui un gard sau un teren de sport, MESTERESTI are pentru tine soluția perfectă! Astăzi vorbim despre plasa din fibră de sticlă, așadar hai să vedem împreună cum se poate folosi, dar și ce avantaje și beneficii are! 

Ce este plasa din fibră de sticlă? 

Ei bine, acest tip de plasă este potrivită, după cum spuneam, pentru a împrejmui un gard sau un teren de sport. Este realizată dintr-un material rezistent care are totuși o greutate scăzută, dar este și ușor de întreținut și montat, instalarea fiind rapidă.

Ce utilitate are plasa din fibră de sticlă? 

Plasa din fibră de sticlă se pot folosi în mai multe moduri. De exemplu, cu ajutorul plasei din fibră de sticlă poți amenaja garduri de protecție atât împotriva animalelor sălbatice, cât și a intrușilor. Este rezistentă și poate fi montată pe suporturi solide pentru a crea o barieră fiabilă. De asemenea, poți folosi acest produs dacă ai nevoie să delimitezi spații de lucru, precum șantiere, datorită rezistenței sale și ușurinței de instalare. Plasele din fibră de sticlă sunt utilizate adesea în cadrul aeroporturilor. Lipsa metalului din construcția acestui tip de gard asigură lipsa interferențelor cu undele radio necesare comunicării dintre avion și turnul de control. Produsul este util și în cazul în care vrei să delimitezi terenuri de sport sau spații din grădina ta. 

Așadar, după cum am văzut plasele din fibră de sticlă se pot utiliza în cazul mai multor tipuri de garduri. 

Când ai nevoi, MESTERESTI te ajută! Modelele de plasă din fibră de sticlă de la MESTERESTI

După cum vezi, plasa din fibră de sticlă are multe utilități, este un produs pe care e bine să îl ai la îndemâna ta în gospodărie. MESTERESTI pune la dispoziția ta o varietate largă de produse din această categorie, în culori și dimensiuni diverse, în funcție de nevoile și dorințele tale. 

Spre exemplu, Plasa de gard din fibră de sticlă bordurată Ama vine în trei variante. Găsești role în trei dimensiuni diferite: 10 m, 30 m, 50 m, iar în funcție de necesitățile tale poți alege modelul perfect. 

Tot la noi găsești și un model de Plasă de gard din fibră de sticlă Fabia tricolor, un model deosebit, potrivit și pentru a împrejmui locuri parcurile și spațiilor de joacă. 

MESTERSTI îți propune o varietate mult mai mare de produse din această categorie pe care le găsești chiar aici ➡️ Plasă din fibră de sticlă pentru gard

Avantajele plasei din fibră de sticlă

Plasa din fibră de sticlă prezintă o serie de avantaje pe care e bine să le iei în calcul când vei lua următoarea decizie pentru gospodăria ta. Uite o listă de beneficii pe care credem că ai vrea să le știi: 

  • durata de viață a acestui produs este îndelungată 
  • plasa din fibră de sticlă este non-corozivă 
  • chiar dacă este supusă unor presiuni mecanice, revine la forma inițială 
  • o astfel de plasă este rezistentă la razele ultraviolete 
  • este ușor de montat și întreținut 
  • are o greutate redusă 
  • acest tip de plasă înțeapă, așadar animalele vor evita să o deterioreze 
  • rezistența la mediul salin și alcalin este ridicată 
  • îmbinările nu cedează, fiind împletite 

Pe lângă aceste avantaje, plasa din fibră de sticlă este rezistentă la temperaturi extreme, atât la temperaturi foarte ridicate, dar și temperaturi joase, ceea ce face potrivit acest produs pentru folosirea într-o gamă largă de medii de lucru. De asemenea, pentru că nu este conductor electric, plasa din fibră de sticlă poate fi utilizată în aplicații care necesită izolație electrică. 

După cum vezi, există multe avantaje ale acestui produs, se poate utiliza în multe feluri, pentru multe tipuri de gard. Pe lângă asta, acest tip de plasă are o greutate mică, este ușor de montat și de întreținut!

Nu uita că suntem aici dacă ai întrebări, iar pe site-ul nostru găsești produse diverse pentru gospodăria ta! https://www.mesteresti.ro/


← Înapoi la blog

Meșterești