Solarii de grădină - ajutorul pentru pasionații de agricultură

Solarii de grădină - ajutorul pentru pasionații de agricultură

Cuprins

Indiferent de dimensiunea sa, orice gospodărie are nevoie de un sistem de irigații bine pus la punct. Există mai multe tipuri de astfel de sisteme, iar noi te ajutăm să-l găsești pe cel mai potrivit pentru tine și nevoile grădinii tale.

Ești pasionat de agricultură? Ei bine, ai ajuns unde trebuie! Fie că vrei să dezvolți această pasiune doar pentru tine, sau poate dorești să ai o mică afacere, un solar de grădină te poate ajuta! Avantaje, lucruri pe care trebuie să le ai în vedere, dar și sfaturi, pe toate le găsești în următoarele rânduri. 

Avantajele solariilor de grădină

În ultimii ani, numărul de persoane ce au solarii proprii a crescut considerabil, așadar este clar că există avantaje când vine vorba de aceste produse. Hai să vedem împreună care sunt acestea!  

Printre primele avantaje și unul dintre cele mai importante este faptul că legumele cultivate de tine vor fi clar mai sănătoase și nutritive. Cu siguranță te-ai săturat de legumele din comerț, lipsite de gust, aromă și vitamine. Ei bine, dacă vei cultiva legume în propriul solar, nu mai trebuie să-ți faci griji în această privință. Vei fi sigur de calitatea produselor, gustul o să-ți amintească de legumele din grădina bunicilor și mai mult, le vei avea oricând la îndemână. 

Știm cu toții cât de importante sunt legumele în alimentația noastră. Acestea trebuie să facă parte din mesele noastre zilnice, iar cu ajutorul unui solar poți avea parte de acest tip de  aliment mult mai rapid. Spre deosebire de legumele care nu sunt cultivate în solarii, cele pe care le crești în astfel de spații pot fi consumate cu aproximativ 2 luni mai devreme. Așadar, este un avantaj important dacă ținem cont de importanța acestor alimente. 

Un alt avantaj pe care să îl ai în vedere este faptul că solariile îți pot aduce și venituri. Dacă deții un solar și îți dorești un venit în plus, te poți folosi de acesta, comercializând legumele rezultate. Pentru că acestea se fac mult mai rapid decât cele cultivate în câmp deschis, poți dezvolta o mică afacere chiar profitabilă. 

Dacă pasiunea ta pentru grădinărit este una mare, cu siguranță îți dorești să cultivi cât mai multe plante. Cu ajutorul unui solar vei putea cultiva chiar și plante exotice, care au nevoie de un mediu cald pentru dezvoltare. Pentru acest lucru vei avea nevoie și de un sistem de încălzire, iar MESTERESTI te ajută! Poți folosi o sobă pentru solar, ideală dacă vrei să încălzești spațiul de lucru, produsul fiind ușor de utilizat, dar și rezistent în timp.  

De asemenea, un mare avantaj când vorbim de solarii este faptul că poți avea o grădină de iarnă! Ai posibilitatea de a cultiva legume chiar și în anotimpul rece, iar printre alimentele de care te poți bucura pe timp de iarnă sunt: salată, verdețuri, rucola, morcovi, ceapă sau chiar roșii, castraveți și ardei. 

Nu în ultimul rând, cei pasionați de grădinărit sunt extrem de încântați de faptul mediul de creștere pe care îl pot crea într-un solar este unul controlat. Astfel poți fi sigur că răsadurile sunt protejate de vânt, grindină, soare sau ploi abundente. 

De ce accesorii ai nevoie pentru solarul tău? 

Prezintă multe avantaje și poate fi foarte util în gospodăria ta, însă trebuie să ai în vedere că solarul necesită și o îngrijire atentă. Pentru a avea rezultate cât mai bune poți folosi diferite accesorii. Spre exemplu, în zilele toride de vară poți folosi o plasă de umbrire pentru a proteja plantele și pentru a le oferi un mediu propice dezvoltării. Găsești o gamă largă din această categorie chiar aici ➡️ Plasă umbrire MESTERESTI 

Dacă trecem în extrema cealaltă, pentru perioadele reci ale anului, te poți ajuta de o sobă pentru solarii . După cum spuneam și anterior, aceasta te poate ajuta să cultivi legume chiar și în sezonul rece.  

Irigațiile sunt la fel de importante. Indiferent de dimensiune, orice solar are nevoie de un sistem de irigație, iar MESTERESTI e aici să te ajute. Găsești la noi kituri de irigații complete, durabile în timp, rezistente la acțiunea razelor UV, dar și la substanțe chimice, îngrășăminte, acizi. Un produs complementar și de mare ajutor atunci când vine vorba de irigații este programatorul de irigații digital. Un produs inovativ, ce te salvează de grija procesului de udare. Îl poți folosi chiar și atunci când ești în concediu sau când ai alte activități care îți ocupă timpul. 

Ața de palisare este un produs indispensabil, ce are rolul de a îmbunătăți cantitatea și calitatea producției, iar la noi găsești un pachet complet ce ajunge la tine și cu clipsuri de prindere.  

Un produs nou pe site-ul nostru, menit să te ajute în procesul de cultivare și creștere a legumelor este pachetul anual de tratamente. Acesta este conceput pentru tomate, ardei, vinete și te va ajuta ca recolta ta să fie una bogată, alimentele să fie pline de savoare și vitamine.  

Solarii MESTERESTI - diversitate, calitate, rezistență

Așadar, în cazul solariilor avantajele sunt nenumărate. MESTERESTI are pentru tine modele și dimensiuni diverse când vine vorba de acest produs. Fie că îți dorești un solar mic, pentru uz personal, în care să cultivi legume doar pentru tine și familia ta, sau chiar un solar de dimensiuni mari, pentru a face o mică afacere cu ajutorul acestora, la MESTERESTI găsești toate variantele chiar aici ➡️ Solarii MESTERESTI

 


← Înapoi la blog

Meșterești