Top 3 cele mai căutate modele de garduri din șipcă metalică

Top 3 cele mai căutate modele de garduri din șipcă metalică

Gardul este cartea de vizită a fiecărui gospodar. Un gard bine ales decorează frumos, oferă un aspect plăcut, dar și siguranță. Gardul din șipcă metalică este cel mai actual și căutat, asta deoarece este simplu în utilizare, nu necesită întreținere specială și se combină ușor cu elementele din jur. Este important ca gardul să fie rezistent, iar acest material garantează o durată îndelungată de până la 30 de ani cu întrețineri corespunzătoare. Prin urmare, gardul din șipcă metalică este o investiție avantajoasă.

Dacă te-ai gândit să-ți construiești gardul și să optezi pentru gardul din șipcă metalică, e cea mai bună decizie, mai jos vei înțelege de ce, întrucât am pregătit o listă cu cele mai importante avantaje ale acestui model de gard. Mai mult, vei descoperi și ce tipuri de gard atrag atenția cel mai mult. 

Avantajele gardului din șipcă metalică 

  • ușor de montat și manevrat;
  • oferă protecție împotriva factorilor externi;
  • durată de viață îndelungată;
  • design simplu și frumos;
  • întreținere minimă;
  • rezistență mecanică bună. 

Top 3 modele populare gard șipcă metalică MESTERESTI 

Acest model cucerește prin stilul său. Vopsit în culoarea gri, variantă asociată combinației dintre culorile clasice alb și negru, modelul de gard din șipcă metalică gri devine și el un clasic mai nou. Datorită culorii vei oferi eleganță spațiului și vei atrage privirile trecătorilor. Acest model se potrivește cu orice tip de arhitectură. Cu o calitate superioară, rămâne doar să te bucuri de aspectul deosebit al său, fără a fi nevoie de o întreținere specială.

Datorită culorii și finisajului modern, ce permite crearea unui luciu atractiv, șipca metalică Ronin va oferi un rezultat pe măsură. Cu o durabilitate înaltă, cu marginile fălțuite, acest model de șipcă metalică are o bună rezistență la deformare mecanică. 

Al treilea model de șipcă metalică gard se evidențiază prin designul său, care oferă un aspect apropiat de natură. Structura sa este atât de apreciată deoarece completează perfect orice decor și contribuie la securitatea curții. Dacă vrei să obții un efect natural și armonios, acest model de ulucă metalică este alegerea potrivită pentru tine.

În oferta MESTERESTI găsești o gamă variată de garduri șipcă metalică  cu un raport preț - calitate super bun. Cu siguranță vei găsi soluția potrivită și pentru tine. Contactează-ne, iar echipa noastră te va ajuta cu drag!


← Înapoi la blog

Meșterești